Пошук

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних  актів 

Дата: 22.05.2020 14:29
Кількість переглядів: 479

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних  актів 

 Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,   з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, виконавчий комітет Малинівської селищної ради   повідомляє про оприлюднення   проектів регуляторних актів та аналізів регуляторних впливів до  проектів рішень Малинівської селищної  ради, а саме:

  1. Про затвердження ставок єдиного податку для суб'єктів господарювання на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2021 рік.
  2. Про встановлення транспортного податку на території Малинівської селищної ради  Чугуївського району Харківської області на 2021 рік.
  3. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Малинівської селищної ради  Чугуївського району Харківської області на 2021 рік.
  4. Про встановлення розміру туристичного збору  на території   Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2021 рік.
  5. Про встановлення розміру земельного податку  на території    Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2021 рік .

 

Головними розробниками проектів регуляторних актів є  відділ бюджету, фінансів та планування (начальник відділу, головний бухгалтер І.БОГУЧАРОВА)  та відділ земельних відносин та комунальної власності (начальник відділу І.САМАРСЬКИЙ)  виконавчого комітету Малинівської селищної ради.  

Проекти регуляторних актів передбачають затвердження ставок  єдиного податку для суб'єктів господарювання,  транспортного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  розміру туристичного збору  та  розміру земельного податку на  території   Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.  

Проекти разом з аналізами регуляторних впливів розміщено в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Малинівської селищної  ради: https://malinivska-sr.gov.ua  у розділі «Регуляторна діяльність».  

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань щодо проектів регуляторних актів приймаються в паперовому або електронному вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування проектів регуляторних актів та  аналізів регуляторних впливів    за адресою: вул. Соїча, 5А, смт Малинівка, 63525, тел/факс (057-46) 35-055, 35-010, 35-353.

e-mail:  otg@malinivska-sr.gov.ua  ( Малинівська селищна рада, головний спеціаліст-юрисконсульт  селищної ради Ю.ЛИСЕНКО).

 

22.05.2020

 

 

Селищний голова                                                                                  Микола СЕМЕР'ЯНОВ

Валентина Скомороха 35-010

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних