Пошук

Програма DOBRE

Дата: 26.05.2021 10:41
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

 

 

Програма DOBRE  - надійний партнер, вчитель та друг.

У 2018 році Малинівська громада стала партнером Програми Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE) Програма DOBRE.

За три плідні роки співпраці з DOBRE у нас відбулось чимало тренінгів і семінарів. До нас приїжджали з інших громад та ми гостили у інших. Ділились та обмінювались досвідом.

Справжні профі, експерти та спікери працювали з нами. Ми щиро вдячні вам за підтримку та навчання.

Разом з вами ми ставали успішнішими.

Ми встигли реалізували 5 проєктів:

????Реконструкція Малинівського парку;

????Створення Молодіжного ХАБу;

????Покращення роботи місцевого самоврядування через створення сучасних умов роботи вищого представницького органу ОТГ – Ради громади із забезпеченням широкого залучення громадськості Інвентаризація – облаштування зали засідань;

????Створення туристичної інфраструктури та придбання туристичного та спортивного обладнання у Малинівській селищній ОТГ;

????Придбання сміттєвозу для вивозу побутових відходів з приватного сектору в селищі Малинівка та селі Стара Гнилиця і облаштування майданчиків під роздільний збір сміття;

????Отримали 2 планшетних ПК для проведення опитування громадян щодо якості послуг.

????Завдяки Програмі DOBRE в Малинівській громаді запровадили механізми участі громадян: Бюджет участі, е-петиція, завдяки яким вдалось залучити мешканців до активної участі в житті громади.

Ми впроваджували та реалізували нові ідеї та проєкти.

В рамках проєкту «Місцеві ініціативи для розвитку громад» облаштували зону відпочинку в с. Стара Гнилиця. Також створено Молодіжну раду. Особливу вдічність ми висловлюємо ГС «Харківський університетський консорціум» Сергій Омелічкін Aleksandr Kartashov Михайло Ізюмський Татьяна Покотило за підтримку в роботі та залученню місцевих ініціатив.

????За три роки нашої громади з нами працювали програмні спеціалісти Darya Zhagina Виталина Старчик Александр Кондратинский Антонина Колповская . Ми дуже вдячні за підтримку, досвід, допомогу, консультації, роботу з нами.

????Участь у Програмі навчила нас вирішувати питання спільно з громадськістю. Спеціалісти відділів пройшли спеціальні тренінги та навчання відповідно своїх повноважень.

Розробили чималу кількість важливих документів: положення, Плани удосконалення послуг, Програму місцевого економічного розвитку, інструкції тощо.

????Прогрес нашої громади ми бачимо відповідно оцінки спроможності місцевого самоврядування (PMCI), де найбільший бал два роки поспіль отримує категорія компетенції: лідерство та управління, участь громадськості????



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних