Пошук

У  складний час ми не припиняємо підтримувати усіх без винятку мешканців громади

Дата: 14.04.2022 17:22
Кількість переглядів: 1173

Незважаючи на перепони, пов'язані з військовим часом, щоденно працівники селищної ради, волонтери, небайдужі мешканці залучаються до пошуку, доставки та роздачі гуманітарної допомоги.Звичайно, через обмежену кількість  гуманітарної допомоги не можливо видати для всіх однакову продукції та її кількість. Також фізично неможливо охопити всіх жителів протягом одного дня, тому розвезення одержаної допомоги продовжується протягом певного періоду.

5 тон курячих тушок надійшло від обласного логістичного штабу при Харківській військовій адміністрації за сприянням Олега Синєгубова, Вікторії Ковалевської та Валерії Мураєвої! Також невелика кількість доставлено круп та цукерок.  Не осторонь залишається Майборода Роман, директор Бази Відпочинку "Малинівка", який доставив ліки для потреб КНП "Малинівської амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги". Від Благодійної Організації DEPAUL продовжується видача консерв та круп. За сприянням Благодійної організації «УСЛ» та Чугуївської правозахисної групи, Романа Ліхачева доставлено крупи, олія, сіль, цукор, борошно, консерви.  

"Взаємодопомога сьогодні надважлива! - підкреслює селищний голова Микола Семер'янов. - Від жителів і переміщених осіб Малинівської громади, від селищної ради, від себе особисто як селищного голови і просто як людини висловлюю щиру вдячність і повагу всім вищезазначеним нашим благодійникам за безкорисливо надану продуктову допомогу, що свідчить про увагу керівництва вищих рівнів серед своєї завантаженості до гуманітарних потреб тилових територіальних громад. Окрема подяка тим благодійникам, які надсилають гуманітарну допомогу до Харкова. Підтримка всіх і кожного для нас є важливою й потрібною. Запевняю, що кожен кілограм гуманітарного вантажу надійде до нашого мешканця. Так кожен на своєму місці, у взаємодії виборюємо і здобудемо Перемогу!"



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.