Пошук

2021

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних  актів 

 

На виконання норм Податкового кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх обʼєднань,  Малинівська селищна  рада повідомляє про оприлюднення наступних проєктів регуляторних актів:

  1. Про затвердження ставок єдиного податку для субꞌєктів господарювання на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
  2. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Малинівської селищної ради  Чугуївського району Харківської області.
  3. Про встановлення розміру туристичного збору  на території   Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
  4. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

 

Розробники регуляторних  актів: головними розробниками проектів регуляторних актів є головний спеціаліст з юридичних питань,  фінансовий відділ,  відділ земельних відносин та комунальної власності   Малинівської селищної ради.

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту:   63525, Харківська область, Чугуївський район, смт Малинівка , вул. Соїча, 5А,  тел/факс (057-46) 35-055, 35-010, 35-353,

електронна адреса: otg@malinivska-sr.gov.ua.

Спосіб оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проекти регуляторних актів та АРВ  розміщені в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Малинівської селищної  ради: https://malinivska-sr.gov.ua  у розділі «Регуляторна діяльність», а також з текстом проекту та АРВ можна ознайомитися у головного спеціаліста   з юридичних питань. 

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: з 19.05.2021 до 17 год. 15 хв. 17.06.2021).

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх обʼєднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань   приймаються в паперовому або електронному вигляді головному спеціалісту юрисконсульту  Малинівської селищної ради (каб. № 14)  протягом одного місяця з моменту опублікування проектів регуляторних актів та  аналізів регуляторних  впливів та в Державну регуляторну службу.

 

19.05.2021

Приєднані документи:

1. АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проєкту рішення Малинівської селищної ради «Про затвердження ставок єдиного податку для субꞌєктів господарювання на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області»

2. Про затвердження ставок єдиного податку для суб'єктів господарювання на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

3. АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області»

4. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

5. АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проєкту рішення Малинівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Малинівської селищної ради  Чугуївського району Харківської області »

6. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території  Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

7. АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до  проекту рішення Малинівської селищної ради «Про встановлення розміру туристичного збору на території Малинівської селищної ради Чугуївсього району Харківської області»

8. Про встановлення розміру туристичного збору на території    Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.