Пошук

Рішення сесії №7 «Про затвердження порядку денного   VІІ сесії VІІІ скликання Малинівської селищної ради»

Кількість переглядів: 629
Скликання: VII скликання
Сесія: VII сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.03.2018
Номер документу: 7
Назва документу: Про затвердження порядку денного   VІІ сесії VІІІ скликання Малинівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення ІІІ сесії VІІІ скликання від 20.12.2017 року «Про селищний бюджет на 2018 рік» (із змінами) та додатків до нього (0.05 МБ)
  2. Про надання згоди на прийняття установ Комунального підприємства «Чугуївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чугуївської районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної (0.11 МБ)
  3. Про затвердження переліку об’єктів та майна комунальної власності Малинівської територіальної громади Чугуївського району Харківської області станом на 2018 рік (у новій редакції) (0.04 МБ)
  4. Про затвердження переліку об’єктів та майна комунальної власності Малинівської територіальної громади Чугуївського району Харківської області, які підлягають приватизації у 2018 році (0.05 МБ)
  5. Про надання згоди на прийняття пристроїв перевірки якості води: іономір I-160, нітратомір рХ-150.IМI, до комунальної власності Малинівської селищної територіальної громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області (0.04 МБ)
  6. Про розгляд листа депутата Чугуївської районної ради Сторожева І.А. щодо приймання-передачі майна КП «Малинівка» (0.09 МБ)
  7. Про розгляд листа Чугуївської районної ради від 21.03.2018 № 03-01-40/247 щодо можливості виділення коштів (надання субвенцій) для утримання об’єкту КУ «Чугуївський районний будинок культури» (0.1 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення Малинівської селищної ради від 26.02.2017 року (VIII сесія VIII скликання) № 15-VI/VIII «Про створення служби у справах дітей при виконавчому комітеті Малинівської селищної ради» (0.1 МБ)
  9. Про затвердження розміру одноразової допомоги на поховання на території Малинівської селищної ради на 2018 рік (0.03 МБ)
  10. Про надання матеріальної допомоги ЮРАСОВІЙ ЮЛІЇ ВАЛЕРІЇВНІ (0.03 МБ)
  11. Про затвердження проекту «Детального плану території для розміщення медичних амбулаторій та їх обслуговування за адресою: смт Малинівка пров. Пушкіна, 2-В та пров. Молодіжний, 2-А Чугуївського району Харківської області» (0.03 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності житлової та громадської забудови Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області для будівництва та обслуговування будівель з (0.04 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності житлової та громадської забудови Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області для будівництва та обслуговування будівель з (0.04 МБ)
  14. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Михайлівська в смт Малинівка Чугуївського району Харківської області (0.09 МБ)
  15. Про надання дозволу Полупан Людмилі Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудта складання документів, що посвідчують право власно (0.02 МБ)
  16. Про передачу безоплатно у власність Ломаці Наталії Юріївні земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Харківська, № 77-А в смт Малинівка Чугуївського району Харківської області (0.1 МБ)
  17. Про надання дозволу Терент’євій Тетяні Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення в межах населеного пунктупо вул (0.09 МБ)
  18. Про добровільну відмову Косюк Віктора Романовича від постійного користування земельної ділянки наданої для ведення особистого селянського господарства по вулиці 40 років Перемоги в селі Стара Гнилиця Чугуївського району Харківської області (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу Косюк Любові Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення в межах населеного пункту по вулиці 4 (0.09 МБ)
  20. Про проведення огляду-конкурсу «Будинок та прибудинкова територія зразкового утримання» на території Малинівської селищної ради (0.15 МБ)
  21. Проект рішення Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для населення в смт Малинівка (рішення не прийняте) (0.1 МБ)
  22. Про внесення змін до рішення ІV сесії селищної ради VІІІ скликання № 22-ІV/VІІІ «Про впорядкування умов праці заступника селищного голови з питань регіонального розвитку та інвестицій» (0.09 МБ)
  23. Про преміювання селищного голови за лютий місяць 2018 року (0.29 МБ)
  24. Про заборону здійснення будь-яких робіт, пов’язаних із демонтажем комунікацій від очисних споруд, які знаходяться у комунальній власності Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області (0.09 МБ)
  25. Про запит депутата Малинівської селищної ради Бідного Р.О. до Чугуївської місцевої прокуратури, правоохоронних органів та до голови Чугуївської районної ради (0.09 МБ)
  26. Депутатський запит депутата Бідний Р.О. (0.1 МБ)

МАЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  VІІ сесія VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   27 березня  2018 року

 

 

Про затвердження порядку денного   VІІ сесії VІІІ скликання Малинівської селищної ради

 

         Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

ВИРІШИЛА:

Затвердити для розгляду на  VІІ сесії VІІІ скликання Малинівської селищної ради такий порядок денний:

  1. Про внесення змін до рішення ІІІ сесії VІІІ скликання від 20.12.2017 «Про селищний бюджет на 2018 рік» (зі змінами) та додатків до нього.

          ДОПОВІДАЄ: Богучарова І.Є.- головний бухгалтер селищної ради.

 

  1. Про надання згоди на прийняття установ Комунального підприємства «Чугуївський  районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чугуївської районної ради   зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до  комунальної власності Малинівської селищної  територіальної громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

         ДОПОВІДАЄ: Семер’янов М.І. – селищний голова

 

  1. Про затвердження переліку об’єктів та майна комунальної власності Малинівської територіальної громади Чугуївського району Харківської області станом на 2018 рік (у новій редакції).

         ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про затвердження переліку об’єктів  та майна комунальної власності  Малинівської територіальної громади Чугуївського району Харківської області, які підлягають приватизації у 2018 році.

         ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про надання згоди на прийняття пристроїв перевірки якості води: іономір I-160 MI, нітратомір pX-150.1MI, до комунальної власності Малинівської селищної територіальної громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про розгляд листа депутата Чугуївської районної ради Сторожева І.А.

           ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Про розгляд листа Чугуївської районної ради від 21.03.2018 № 03-01-40/247 щодо можливості виділення коштів (надання субвенцій) для утримання об’єкту    КУ «Чугуївський районний будинок культури».

ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Про внесення змін до рішення Малинівської селищної ради «Про створення служби у справах дітей при виконавчому комітеті Малинівської селищної ради» від 26.02.2018 №15-VI/VIІІ (VI сесія  VIII скликання).

ДОПОВІДАЄ: Картавін О.М. – спеціаліст І категорії  у справах дітей.

 

  1. Про затвердження розміру одноразової допомоги на поховання на території Малинівської селищної ради.

ДОПОВІДАЄ: Картавін О.М. – спеціаліст І категорії  у справах дітей.

 

  1. Про надання матеріальної допомоги Юрасовій Юлії Валеріївні.

ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Про затвердження проекту «Детального плану території для розміщення медичних амбулаторій та їх обслуговування за адресою: смт Малинівка, пров. пушкіна, 2-В та пров. Молодіжний, 2-А  Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності житлової та громадської забудови Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області для будівництва та обслуговування   будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для будівництва та обслуговування амбулаторії загальної практики сімейної медицини) в смт Малинівка, пров. Пушкіна, 2-В Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності житлової та громадської забудови Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області для будівництва та обслуговування   будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для будівництва та обслуговування амбулаторії загальної практики сімейної медицини) в смт Малинівка, пров. Молодіжний, 2-А Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Михайлівська в смт Малинівка Чугуївського району Харківської області

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про надання дозволу Полупан Людмилі Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та складання документів, що посвідчують право власності по вул. Михайлівська, буд. 59-А в смт  Малинівка Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про передачу безоплатно у власність Ломаці Наталії Юріївні земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Харківська, № 77-А  в смт Малинівка Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про надання дозволу Терент’євій Тетяні Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення в межах населеного пункту по вул. Миру, буд. 37в с. Стара Гнилиця Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про добровільну відмову Косюк Віктора Романовичавід постійного користування земельної ділянки наданої для ведення особистого селянського господарства по вулиці 40 років Перемоги  в селі Стара Гнилиця Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1. Про надання дозволу  Косюк Любов Іванівні на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель  сільськогосподарського призначення в межах населеного пункту  по вулиці 40 років Перемоги в  селі  Стара Гнилиця Чугуївського району Харківської області.

           ДОПОВІДАЄ: Токарев В.І. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності

 

  1.  Про проведення   огляду-конкурсу   «Будинок та прибудинкова територія зразкового утримання» на території Малинівської  селищної ради.

ДОПОВІДАЄ:  Чудний Є.М. – заступник селищного голови.

 

  1. Про затвердження тарифів на послуги з  водопостачання та  водовідведення для населення в смт. Малинівка.

           ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Про внесення змін до рішення ІV сесії VІІІ скликання селищної ради від 18.01.2018 №22-IV/VІІІ  «Про впорядкування умов праці заступника селищного голови з питань регіонального  розвитку та інвестицій».

           ДОПОВІДАЄ:    Шарко В.І. – спеціаліст І категорії  по роботі з кадрами

 

  1. Про преміювання селищного голови  за лютий  місяць 2018 року.

ДОПОВІДАЄ: Богучарова І.Є.- головний бухгалтер селищної ради.

 

  1. Про заборону здійснення будь-яких робіт,  пов’язаних із демонтажем комунікацій від очисних споруд, які знаходяться у комунальній власності Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Про запит депутата Малинівської селищної  ради  Бідного Р.О.  до Чугуївської  місцевої прокуратури, правоохоронних  органів та до голови Чугуївської  районної ради.

ДОПОВІДАЄ:  Семер’янов М.І. – селищний голова.

 

  1. Різне.

 

 

Селищний голова                                                                 М.І.Семерянов


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних