Пошук

День вчителя!

Дата: 05.10.2018 09:32
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

      «Багряним листом зацвітає осінь…Учителю…Це тобі вона відкриває двері рідної школи, барвистим серпанком бабиного літа стрічає на рідному порозі, промінчиком сонця сяє в очах дітей, твоїх дітей» - зізнавалися у любові та прихильності до своїх вірних наставників учні закладів освіти Малинівської громади 4 жовтня 2018 року. Незвичайний, теплий, чуттєвий, пересипаний гумористичними нотками і разом з тим такий зворушливий захід, що відбувся У Малинівському селищному будинку культури для великих людей, горде імення, яких – педагог, ще довго буде добрим спогадом у їхніх золотих серцях. 
    На гостей свята чекало багато приємних несподіванок: вчительський фотоколаж, на якому кожен з присутніх педагогів міг упізнати себе, урочиста фотозона, прикрашена жовто-блакитними кульками, подарункова квітка-семицвітка із сімома побажаннями-настановами для освітян, а також неповторна, розмаїта та насичена концертна програма.
     Зі словами привітання до всіх педагогів громади, з побажанням успіхів, натхнення в їх нелегкій, благородній, творчій роботі до всіх присутніх у святковій залі звернувся Малинівський селищний голова Семер’янов М.І. Теплі слова та вітання на адресу освітян прозвучали також з вуст начальника відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Бєлова С.В. Особливої уваги в ході заходу приділили ветеранам освіти, які все життя дарували свої серця дітям і які, як ніхто інший, заслуговують на пошану і вдячність. Поіменно їх назвавши, діти вручили невтомним працівникам освітянської ниви чудові квіти. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм на святковій сцені було нагороджено 13 працівників закладів освіти Малинівської селищної ради. Окрім того, всім керівникам закладів освіти Микола Іванович особисто вручив солодкі подарунки.
      Ведучі концерту – Бойко В. та Жуйборода А. протягом всього концерту радували викладачів своїм вишуканим зовнішнім виглядом, добрим гумором та щирими словами вдячності та поваги.
      У свою чергу справжню атмосферу свята створили школярі всіх трьох закладів освіти. Учні КЗ «Старогнилицький ліцей» з піснею «Школа – це кльово!» запалили глядачів драйвовим репом. А пісня «Любимый учитель» у виконанні Кут Т. та Шульги Н. з КЗ «Малинівський ліцей №2» підкорила своєю ліричністю. Справжній вирій овацій отримали учні КЗ «Малинівський ліцей №1» з піснею «Любим вчительку свою», хлопців з КЗ «Старогнилицький ліцей» з піснею «Вітаєм» та «Дякуємо долі», які змогли вразити своєю душевністю, щирістю та завзяттям. Натомість вихованці танцювального колективу «Імпульс» з танком «Вместе» (керівник – Пузікова О.В.) розказали бадьору історію за допомогою рухів, а дівчата старшої групи у запальному танку «Despacito» продемонстрували безмежне іспанське кохання, пристрасть та полум’я в очах. Акробатичний рок-н-рол у виконанні Косенко Є., учениці КЗ «Малинівський ліцей №2» вразив своїм танцювальним екстрімом та тримав у захваті глядачів протягом всього виступу. Сучасність і неповторність продемонстрував у своєму хореографічному номері Старусьов І., який разом зі своєю партнеркою запалив своєю енергією всіх присутніх. Оригінально та самобутньо привітала освітян заслужений працівник культури України Янкова О.Г., вручивши Сергію Володимировичу духмяний коровай під вітальну пісню «Хліб та сіль». Буквально зачарували своїми відвертостями та зізнаннями вчителям у промовистій прозі учні КЗ «Малинівський ліцей», після чого всі глядачі мали змогу зануритися казкову атмосферу патріотизму, краси та неповторної української етнічності, що були наскрізними у завершальній пісні «Україна – це я». Підсилили яскравість та масовість кінцівки заходу, що прославляв шляхетну і благородну місію вчителя, святково одягнені учні, що вишикувались у три суцільні лінії з жовто-блакитними кульками, утворивши таким чином своєрідний ланцюг єдності, якому важливого змістового значення надали слова ведучих:
    «… і доти буде жити Україна,
    Поки живуть у ній учителі!» 
    Тож така вражаюча жовто-синя феєрія поставила фінальну крапку у святковому осінньому дійстві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних