Пошук

Конкурс української патріотичної пісні та відеороликів на патріотичну тематику «Найкраща у світі – моя Україна – у цілому світі одна!»

Дата: 28.11.2018 11:01
Кількість переглядів: 720

     Фото без опису

  За підтримки Малинівської селищної ради, відділу освіти, культури, спорту та молоді та Малинівського селищного будинку культури, з метою підтримки творчо обдарованої молоді, сприяння розвитку її творчих можливостей, формування патріотичних почуттів і національної свідомості, піднесення рівня духовності та культури, популяризації української патріотичної пісні, виховання шанобливого ставлення підростаючого покоління до історії своєї Батьківщини, 23 листопада 2018 року у приміщенні Малинівського селищного будинку культури відбувся конкурс української патріотичної пісні та відеороликів на патріотичну тематику «Найкраща у світі – моя Україна – у цілому світі одна!»
Фестиваль зібрав юних співаків закладів освіти Малинівської селищної ради та вихованців Малинівського селищного будинку культури.У чотирьох номінаціях «Солісти», «Дуети, тріо квартети», «Ансамблі» та «Відеоролик» журі мало оцінити 19 творчих номерів учасників, які виявили бажання позмагатися за першість.
Після вражаючого драматично-хореографічного відкриття пісенного свята зі словами привітання та побажання успіхів всім учасникам заходу до конкурсантів звернувся начальник відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради С.В. Бєлов.
Кожен виступ юних виконавців був покликаний не лише продемонструвати майстерність у виконанні української пісні, а й вкласти у нього всю свою душу, всі свої почуття. Тому кожне виконання пісні було по-своєму зворушливим, що викликало приємні посмішки на обличчях присутніх, почуття гордості за дітей, які чудово співають і по-справжньому люблять свою країну, свій народ, героїв, які боронили і боронять Україну у сьогоднішній непростий час. Подекуди неймовірне проникливе виконання пісні і правдиві сценічні образи дітей викликали мурашки по шкірі і навіть сльози на очах, які неможливо було приховати навіть членам журі.
Приємно також відзначити, що навички знімання відеороликів учнями закладів освіти теж було продемонстровано на належному рівні, проте центральне місце в конкурсі посіла, звичайно ж, пісня. І хоча поразок у такому фестивалі бути не може, після виступів усіх учасників журі визначило 12-х переможців у кожній номінації. Призерів та інших учасників заходу було нагороджено грамотами та солодкими подарунками. Справжньою родзинкою свята став фінальний патріотичний флешмоб «Заспіваймо пісню за Україну», до участі в якому долучилася майже вся глядацька зала.
Щиро завдячуємо головному організатору конкурсу – художньому керівнику Малинівського селищного будинку культури О.О.Іскандаровій, також директору Малинівського селищного будинку культури О.Г.Янковій, директору КНЗ «Центр позашкільної освіти» О.В.Кисіль, педагогам-організаторам та вчителям музичного мистецтва закладів освіти Малинівської селищної ради. 
Дуже радіємо з того, що побачили на сцені 
підготовлених виконавців, яких уже можна запрошувати на різноманітні заходи. Але найголовніше – цей конкурс став надзвичайно показовим у тому, що всі його учасники беззаперечно люблятьУкраїну і переконані: ніхто і ніколи не в змозі її здолати! Віримо, що так і буде, адже чи може бути інакше, коли у нашої Батьківщини таке талановите майбутнє?

Переможці конкурсу патріотичної пісні та відеороликів на патріотичну тематику «Найкраща у світі – моя Україна – у цілому світі одна»

Номінація «Солісти»:
І місце – учень КЗ «Старогнилицький ліцей» Сергієнко Михайло з піснею «Ми діти твої, Україно!»;
ІІ місце – учениця КЗ «Малинівський ліцей №1» Харенко Віталіна з піснею «Я маленька україночка»;
ІІІ місце – солістка ансамблю «Козачата» Малинівського селищного будинку культури Карпиш Марія з піснею «Я україночка».

Номінація «Дуети, тріо, квартети»:
І місце – квартет КЗ «Малинівський ліцей №1» з піснею «Лист солдату»;
ІІ місце – квартет КЗ «Старогнилицький ліцей» з піснею «Любіть Україну» та дует КЗ «Старогнилицький ліцей» з піснею «Україна-ненька».

Номінація «Ансамблі»:
І місце – гурт «Елегія» КЗ «Малинівський ліцей №1» з піснею «Запах війни»;
ІІ місце – гурт «Забава» КЗ «Малинівський ліцей №1» з піснею «Батьківська мова»;
ІІІ місце – ансамбль «Козачата» з піснею «Україна – матуся моя».

Номінація «Відеоролик»:
І місце – КНЗ «Центр позашкільної освіти» з відеороликом «Україна – це моя країна»;
ІІ місце – КЗ «Старогнилицький ліцей» з відеороликом «Україна – це ми»;
ІІІ місце – КЗ «Малинівський ліцей №2» з відеороликом «Ми любимо тебе, Україно».

Ще раз сердечно вітаємо всіх переможців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних