Пошук

Сьогодні, як ніколи, суспільство фрагментоване за принципом «зручні/не зручні».

Дата: 06.02.2019 16:55
Кількість переглядів: 581

Сьогодні, як ніколи, суспільство фрагментоване за принципом «зручні/не зручні». При цьому Харківщина, яка колись була ключовим центром промисловості, виробництва, демонструвала проривні показники в науці, освіті, культурі, інженерії тощо — все більше перетворюється на осереддя недоброго хайпу, за допомогою якого прикриваються суттєві дегенеративні сценарії регіону. Республіканці не чекатимуть трагічного вироку! 15-17 лютого 2019р. на Харківщині відбудеться ІІ Харківський етап «Зимової Студреспубліки». Тема «Прогресивні способи громадянської солідарності на Харківщині».Реєструйтеся!

Людству вже відомо безліч способів розділення та породження ненависті — це легкий і страшний шлях спрощення, цензурування, байдужості, демагогії. Як змінити порядок денний, як раціонально обєднати людей і спільними зусиллями модернізувати Харківщину, саме для пошуку відповідей на ці питання запрошуємо харків’ян долучитися до Гри. Як потрапити на подію — читайте далі.

Згадаймо будь-який механізм: його робота можлива лише за умов, скажімо так, консолідації зусиль різних деталей або елементів, орієнтуючись на спільну мету. А тепер повернемось до Харківщини, чи є вона таким механізмом?

Протягом багатьох років через змістовні проектиСтудреспубліки «пройшли» сотні харківських лідерів/ок, які в різні роки напрацьовували і активно продовжують, інакші, новаторські шляхи розвитку Харківщини. Молоде покоління просто зобов’язане брати на себе відповідальність, нести позитивні зміни.

Оргкомітет Харківської Студреспубліки запрошує до участі студентство, молодь, громадських активістів/ок, експертів/ок, освітян/ок, науковців/иць, працівників/ць культури, харківських політиків/инь і політологів/инь, студентів/ок, депутатів/ок місцевих рад, журналістів/ок, посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування й усіх прогресивних громадян.

Протягом 3-х днів, незважаючи на досвід, посади та статуси, учасники/ці зануряться у проблематику й організують змістовну дискусію. Це буде свято мислення і змагання інтелектуальних позицій.

Дати Харківської ЗиСР: 15-17 лютого 2019р.

Тема: «Прогресивні способи громадянської солідарності на Харківщині».

Умови участі:

— пройти онлайн-реєстрацію: (триває до 12 лютоговключно), надати відповіді на запитання;
— зробити репост основного запису в офіційних зустрічах наFacebook;
— стати переможцем/ницею відбору або перемогти на вишівських етапах Гри (експертна комісія проводить конкурс).

Найкращі учасники/ці будуть рекомендовані до участі у найінтелектуальнішій події зими — всеукраїнській «XІ Зимовій Студреспубліці», що пройде в Карпатах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.