Пошук

На території Малинівської громади пройшли урочистоті з нагоди 76-ї річниці визволення смт Малинівка та с.Стара Гнилиця від німецько-фашистських загарбників

Дата: 09.02.2019 07:47
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

На території Малинівської громади пройшли урочистоті з нагоди 76-ї річниці визволення смт Малинівка та с.Стара Гнилиця від німецько-фашистських загарбників

76 років промайнуло від того зловісного часу, але події Другої світової війни й досі не забуті малинівцями та гниличанами, адже болісно печуть ранами в душах учасників війни та бойових дій, дітей війни, простих мешканців. 
В Малинівці з нагоди річниці визволення селища від німецько-фашистських загарбників 08 лютого 2019 року відбулося урочисте зібрання. У заході взяли участь голова Чугуївської районної державної адміністрації М.М.Шошин, голова Чугуївської районної ради А.А.Бабієць, голова Малинівської селищної ради М.І.Семер’янов, заступник командира в/ч А2467 Р.С.Коваль, голова ветеранської організації В.П.Єрмаков, помічник-консультант народного депутата України Д.О.Шенцева І.А.Сторожев, органи місцевого самоврядування, керівники та працівники закладів освіти і культури, учнівська молодь, мешканці Малинівки.
В ході вітального слова очільник громади наголосив на великій значущості подвигу малинівців, які в надзвичайно важкій боротьбі вистраждали і захистили нашу свободу, показали, як варто любити свою Батьківщину, тож пішли з життя зі свідомістю виконаного обов’язку! З великою пошаною Микола Іванович оголосив для всіх присутніх єдиного живого на сьогодні учасника бойових дій з Малинівки у найстрашнішій для всього людства війні. Від селищної ради ветерану Віктору Тішевському було почесно вручено квіти та подарунок.
В знак високої поваги і безмежної вдячності за можливість жити сьогодні учасники заходу схилили голови у хвилині мовчання з метою вшанування тих, хто навіки поліг в боротьбі за щасливе майбутнє. Після відбулося урочисте покладання гірлянди військовослужбовцями в/ч А2467 з салютною групою та квітів до братської могили загиблих воїнів від усіх присутніх на зібранні.
У с.Стара Гнилиця день визволення села від німецько-фашистських загарбників відзначили зворушливим концертом, що відбувся також 08 лютого 2019 року у КЗ «Старогнилицький ліцей». Тут у виконанні учнів лунали глибокі поетичні рядки і душевні пісні. А проникливі хореографічні постановки дітей були настільки довершеними, що зуміли достукатись до серця кожного присутнього у святковій залі.
По завершенню концерту також відбулося покладання квітів до Меморілу Слави у центрі села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних