Пошук

Проект "Модернізація системи соціальної підтримки населення України"

Дата: 14.02.2019 21:18
Кількість переглядів: 1200

Фото без опису

Два комп’ютери, два ноутбуки та чотири багатофункціональних пристроїв отримала цього тижня Малинівська ОТГ в рамках Проекту "Модернізація системи соціальної підтримки населення України", що реалізується Міністерством соціальної політики, за сприяння Світового банку.

З метою забезпечення ефективної діяльності об’єднаних територіальних громад у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей Міністерством соціальної політики України здійснена технічна підтримка Малинівської  ОТГ згідно з Наказом Міністерства соціальної політики №1051 від 20.07.2018 року Про надання об’єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.

Зараз у структурі Малинівської  громади функціонує відділ праці та соціального захисту населення, та служба у справах дітей та сім’ї,  які мають повноваження на реалізацію управлінських функцій з питань соціального захисту вразливих верств населення.

Завдяки допомозі держави відділ соціального захисту та служба у справах дітей та сім’ї ОТГ тепер найкраще укомплектовані технічно у громаді. Отримано два стаціонарні комп’ютери найвищої якості, два ноутбуки для обслуговування наших жителів в будь якій точці нашої громади (завдяки цьому фахівці стали ще більш мобільними) та чотири багатофункціональних пристроїв, що значно полегшить роботу з клієнтами, особливо коли великий наплив під час оформлення субсидій та соціальних виплат передбачених державою.

Малинівська громада висловлює подяку Департаменту соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації, службі у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації, Харківському обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в сфері реалізації власних повноважень. Особливу подяку висловлюємо консультанту Групи управління проектом Світового банку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» Ользі Клименко за постійну інформаційну та консультативну підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних