Пошук

Активні мешканці Малинівської ОТГ, які зібралися 7 травня на Круглий стіл «Бюджет участі – інструмент прямої демократії»

Дата: 08.05.2019 18:59
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

Активні мешканці Малинівської ОТГ, які зібралися 7 травня на Круглий стіл «Бюджет участі – інструмент прямої демократії», радо підтримали ініціативу запровадження громадського бюджету в нашій громаді.

На заході вони змогли більше дізнатися та краще розібратися в сутності даного механізму, зрозуміти його переваги та відмінності, перспективи для подальшого розвитку та зміцнення громади.

Знаючи особливості населених пунктів, що входять в ОТГ, напрацювали конкретні пропозиції до Положення та Параметрів, якими буде регламентуватися процес реалізації Бюджету участі, розглянули питання проведення якомога більш ефективної інформаційної кампанії під час його реалізації, познайомилися з платформою «Громадський проект», її функціями та можливостями для забезпечення дієвого впровадження даного інструменту.

Представники громади, присутні на Круглому столі, зокрема активна молодь, продемонстрували згуртованість даної ОТГ навколо загальної справи – покращення якості життя місцевих мешканців за рахунок впровадження дієвих демократичних механізмів урядування.

По закінченню Круглого столу, в Малинівській ОТГ почала формуватися Комісія з бюджету участі, яка збереться на своє перше засідання наприкінці травня і вже на червневій сесії місцевої ради запропонує для розгляду проект Положення та Параметрів бюджету участі, безпосередня реалізація котрого почнеться, відповідно, в липні поточного року.

Захід організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Малинівською селищною радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних