Пошук

Звернення до громадян

Дата: 24.06.2019 08:47
Кількість переглядів: 503

Малинівською селищною радою Чугуївського району, відповідно до отриманих повноважень здійснюється державний контроль за охороною, захистом, використанням та відтворенням лісів шляхом проведення систематичних перевірок лісових масивів, а також лісосмуг, які примикають до населених пунктів, автодоріг, залізниць, вздовж берегів річок, каналів, навколо водних об'єктів, гідротехнічних споруд тощо.

У разі виявлення фактів знищення або пошкодження лісових культур, полезахисних лісових смуг, захисних лісових насаджень, а також незаконної порубки, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка винні особи притягуються до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 651 «Знищення або пошкодження полезахисних лісових смуг та захисних лісових насаджень» Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від 15 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 665 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної лісу»  розраховується шкода заподіяна державі за самовільну порубку дерев.

Якщо особи, які здійснювали незаконні порубки лісосмуг, не встановлені, матеріали направляються до Чугуївського ВП ГУНП України в Харківській області області для їх встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності.

Просимо усіх небайдужих громадян звертатися до Малинівської селищної ради за адресою: смт Малинівка, вул. Соїча, 5А, та за телефоном 05746-35036, 05746-35010, 05746-35055


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних