Пошук

Про закріплення територій

Дата: 12.06.2019 14:13
Кількість переглядів: 871

(натисніть для завантаження)

 

 

МАЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 12 квітня 2019 року

смт Малинівка

29/6

 

 

Про закріплення територій за КЗ «Малинівський ліцей №1»,  КЗ «Малинівський ліцей №2» та КЗ «Старогнилицький ліцей» Малинівської селищної ради Чугуївського району

 

 

У відповідності до п.1 ст. 13 Закону України «Про освіту», абзацу першого, частини третьої ст.18 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 32-б п.4 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції від 05.05.2018 за № 564/32016, з метою   організації обліку дітей дошкільного та  шкільного віку, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Закріпити за:

- КЗ «Малинівський ліцей № 1» наступну територію: вул. Б.Хмельницького, вул. Горького, вул. Козацька, вул. Рєпіна, вул. Чугуївська, вул. Мічуріна, вул. Польова, вул. Шевченко, вул. Михайлівська; пров. Польовий, пров. Мічуріна, пров. Шевченко, пров. Річний, пров. Михайлівський, вул. Базарна, вул.1-го Травня, вул. Садова; пров. Садовий, пров. Пушкіна; вул. Заозерна з № 1 по № 109, вул. Пушкіна від будинку № 1 до будинку № 59, вул. Шкільна від будинку № 1 до № 61, вул. Є.Ткаченко дві сторони від № 1 до будинку № 69, вул. Вишнева від будинку № 1 до № 57 дві сторони, вул. Широка від будинку № 1 до № 53 дві сторони, пров. Вишневий, вул. Соїча, Зона №01, комплекс будівель та споруд №4, Територія Малинівської селищної ради  Зона №01, комплекс будівель та споруд №2.

- КЗ «Малинівський ліцей № 2» наступну територію: вул. Є.Ткаченко від будинку № 71 до № 159, вул. Дружби, вул. Вишнева - від будинку № 56 до № 106, вул. Миру, вул. Світла, вул. Широка від будинку № 55 до № 135, вул. Молодіжна, вул. Шляхова, вул. Шкільна від № 61 до № 133, вул Пушкіна від № 59 до кінця вулиці, вул. Ювілейна, вул. Некрасова, вул. Заозерна від № 109 до № 145, пров. Шкільний, пров.  ІІ Шкільний, пров.  Молодіжний, вул. Харківська, вул Залізнична, пров. Залізничний, пров.  Піщаний, пров. Шкільний, пров. Сосновий, вул Дачна, пров. Дачний, вул. Соборна, вул. В.Луговського, вул. Чкалова, вул. Перемоги, вул. Лісна, пров. Лісний, вул. Соснова, 58 км, вул. Заводська, 62 км.

- КЗ «Старогнилицький ліцей» наступну територію: вул. Мира,           вул. Шевченко, вул. 40 років Перемоги, вул. Східна, вул. Дружна, вул. Лісна, пров. Польовий.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради С. БЄЛОВА.

 

 

Селищний голова                                                                            М. СЕМЕР’ЯНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних