Пошук

ПРОТОКОЛ №1

Дата: 19.08.2019 18:38
Кількість переглядів: 795

 

МАЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

 

ПРОТОКОЛ №1

громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03)» та проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території, обмеженої  вул. Залізничною,  вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної  зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області».

          

    18.08.2019 р.                                                        

Місце проведення: приміщення Малинівського СБК смт Малинівка Чугуївського району Харківської області.   

Час проведення: 12-00.

ПРИСУТНІ:

 Учасники громадських слухань членів територіальної громади смт Малинівка Чугуївського району Харківської області в кількості 67осіб (Список Додаток №1 до цього протоколу).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про обрання голови громадських слухань.
  2. Про обрання секретаря громадських слухань, лічильної комісії.
  3. Обговорення проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03)».
  4. Обговорення проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Залізничною,  вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області».

 

Обрання головуючого, секретаря громадського обговорення та лічильну комісію.

СЛУХАЛИ:

 

       Запропоновано  обрати головою громадських слухань заступника селищного голови з питань регіонального розвитку та інвестицій Чудного Євгена Миколайовича, секретарем -  Сидорчук Тетяну Миколаївну, інспектора

 

 

відділу земельних відносин та комунальної власності, лічильну комісію в складі одного чоловіка – Шишову Вікторію Олександрівну, спеціаліста І категорії загального відділу.

ГОЛОСУВАЛИ:

"За"- 67;

"Проти" - 0;

"Утримались" - 0.

УХВАЛИЛИ:

1. Обрати головуючим                                                    

Прізвище, ім’я, по батькові

Рік народження

Місце проживання

Чудний Євген Миколайович

11.08.1990

 вул. Лісна, 5                           смт Малинівка

2.Обрати секретарем слухань

Прізвище, ім’я, по батькові

Рік народження

Місце проживання

Сидорчук Тетяна Миколаївна

 

02.04.1958

вул. Садова, 4

смт Малинівка

3.Обрати представником лічильної комісії

Прізвище, ім’я, по батькові

Рік народження

Місце проживання

Шишова  Вікторія Олександрівна

03.05.1987

вул. Молодіжна, 36

смт Малинівка

2. Про затвердження порядку денного та регламенту слухань.

СЛУХАЛИ:

1. Про затвердження порядку денного та регламенту слухань.

ВИСТУПИЛИ:

    Чудний Євген Миколайович, який запропонував затвердити порядок  денний та регламент громадських слухань.

ГОЛОСУВАЛИ:

"За"- 67;

"Проти" - 0;

"Утримались" - 0.

УХВАЛИЛИ:

Затвердити наступний порядок денний громадських слухань:

     Обговорення проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03)» та проекту містобудівної документації «Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Залізничною,                        вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної  зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області».

Затвердити такий регламент громадських слухань:

  • на вступне слово головуючого  до 5 хвилин;
  • на доповідь – до 15 хвилин;
  • на виступи, зауваження, доповнення для кожної особи  при обговоренні – до 3 хвилин;

СЛУХАЛИ: Головуючий Чудний Є.М. повідомив, що проведення громадських слухань здійснюється у відповідності до ст. 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням «Про проведення громадських слухань територіальної громади Малинівської селищної ради».  Розпорядженням Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області  від 30 липня 2019 року №184 було надано дозвіл на розроблення детального плану території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03) та рішенням XXV сесії VІІІ скликання Малинівської селищної ради від 23 травня 2019 року №50- XXV/VІІІ надано дозвіл на розроблення детального плану території, обмеженої вул. Залізничною,  вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області. Чудний Є.М. повідомив що вказані детальні плани розроблені   ЧП «ГРАДПЛАНПРОЕКТ» та відповідають вимогам ДБН Б.2.2-ХХ:20ХХ, а метою затвердження їх в подальшому є реконструкція комплексу очисних споруд, розташованих за межами населеного пункту, на території Малинівської селищної ради та будівництво спортивної зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» .

ВИСТУПИЛИ:

     Скомороха В.В. поінформувала, що за результатами громадського слухання, відповідно до чинного законодавства необхідно:

 1. Погодити «Детальний план території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03)».

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» - 66;

«Проти» - 0;

«Утримались» - 1.

  2. Погодити «Детальний план території, обмеженої вул. Залізничною,  вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» - 67;

«Проти» - 0;

«Утримались» - 0.

Оскільки зауважень та пропозицій за період обговорення не надійшло, Скоморохою В.В. пропоновано підтримати детальні плани та рекомендувати подати проекти рішень на сесію Малинівської селищної ради на затвердження.

УХВАЛИЛИ:

1. Погодити затвердження «Детального плану території для реконструкції комплексу очисних споруд, розташованих за межами населених пунктів, на території Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, комплекс будівель та споруд №2 (зона №03)» та «Детального плану території, обмеженої вул. Залізничною,  вул. Шкільною та пров. Шкільним для розміщення спортивної зали на території комунального закладу «Малинівський ліцей №2» за адресою: вул. Шкільна, 120 смт Малинівка Чугуївського району Харківської області».

2. Оприлюднити проведення громадських слухань на офіційному  сайті Малинівської селищної ради.

 

 

 

 

Головуючий громадських слухань:

_______________________       Чудний Євген Миколайович

Секретар громадських слухань:

______________________       Сидорчук Тетяна Миколаївна

 

Генерельні плани очисні:

ГП 1

ГП 2

ГП 3

ГП 4

ГП 5

ГП 6

ПЗ

 

Генеральні плани ліцей №2:

ГП 1

ГП 2

ГП 3

ГП 4

ГП 5

ГП 6

ГП 7

ПЗ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних