Пошук

Урочисте відкриття об'єктів-переможців обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє»

Дата: 27.09.2019 16:54
Кількість переглядів: 582

Чергові позитивні перетворення у рамках знаного обласного конкурсу мініпроєктів «Разом у майбутнє» цього сьогодні відбулися у селищі Малинівка.

Власноруч побачити зроблене злагодженою місцевою ОТГ, очолюваною Миколою Семер’яновим, прибули поважні посадовці – перший заступник голови райдержадміністрації Григорій Танков, голова райради Антон Бабієць, депутати облради В’ячеслав Коростельов та Дмитро М’який.

Спочатку вони відвідали насосну станцію, що забезпечує питною водою близько 700 мешканців семи багатоповерхових будинків по вул. Б. Хмельницького. Вона діє з 1962 року (у 2006-му її було передано військовим відомством до комунальної власності місцевої громади) й давно потребувала докорінної модернізації. Наразі цей процес здійснено – тут повністю замінено старе обладнання, встановлено енергоефективні, надійні італійські насоси, інше устаткування.

Якісний капітальний ремонт проведено в одному з класів Малинівського ліцею №2, де віднині розташовуватиметься районний осередок скаутської організації «Пласт». Придбано також лазерний принтер, 12 ноутбуків, мультимедійне обладнання, меблі. Тут проводитимуться звичайні заняття за шкільною програмою, а у позаурочний час збиратимуться пластуни. Керівниця районного осередку скаутської організації «Пласт», вчителька Наталя Конопльова разом з юними вихованцями розповіла про історію та традиції добродійного руху, майбутні плани, щиро подякували всім причетним за такий чудовий подарунок.

Схожий проєкт реалізовано й у Малинівському ліцеї №1, де також створено чудовий кабінет з інформатики та фізики – комфортний, з найсучаснішим електронним начинням. До того ж уроки, які проводяться тут, наживо транслюються з обох встановлених камер у Інтернеті, й за навчальним процесом можуть спостерігати батьки учнів та всі бажаючі. «Дуже задоволений побаченим й радію, що Малинівська ОТГ стрімко та впевнено розбудовується, – ділиться враженнями Григорій Танков. – Зокрема, мешканці колишнього військового містечка по вул. Б. Хмельницького неодноразово скаржилися на незадовільне водопостачання в оселях, а наразі – щасливі, що цієї проблеми більше не існує. Особлива увага в селищі приділяється підростаючому поколінню, тому для юних земляків тут робиться надзвичайно багато доброго. Тож хочеться побажати так тримати й саме так діяти скрізь на Чугуївщині!».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.