Пошук

Шановні мешканці громади!

Дата: 03.10.2019 18:18
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

З 04 жовтня по 19 жовтня 2019 року у нас буде тривати голосування за проекти подані на бюджет участі.

Ознайомитися детальніше з проектами можна за посиланням:  https://malynivska.pb.org.ua/projects

Проголосувати можна онлайн на сайті: https://malynivska.pb.org.ua/ та в паперовому вигляді в пунктах супроводу за адресами:

  • смт Малинівка: вул. Соїча, 5А (приміщення Малинівської селищної ради);
  • с. Стара Гнилиця: вул. Шевченка, 43 (приміщення Старогнилицької сільської ради.

Одна особа може проголосувати тільки один раз за прийнятною для неї формою та не більше, ніж за три проекти.

Голосування у електронному вигляді здійснюється у електронній системі https://malynivska.pb.org.ua/ за допомогою авторизації мешканця Малинівської громади через систему BankID, MobileID, електронно-цифрового підпису або через електронну почту за допомогою вненсення серії і номеру паспорту (посвідки на постійне проживання) та завантаження його скан-копії з актуальною пропискою, номер телефону, адреси проживання та інших даних необхідних для ідентифікації особистості та визначення її причетності до громади.

Голосування на паперових носіях здійснюється виключно у приміщеннях пунктів супроводу Бюджету участі за пред’явлення оригіналу паспорту і здійснюється виключно один раз та тільки особисто голосуючим шляхом заповнення бланку голосування та обов’язковою фотофіксації бланка-голосування  разом з голосуючим. Особи, які не можуть самостійно пересуватися та/або особи з обмеженими можливостями, що не можуть самостійно пересуватися, мають право здійснити голосування на дому. Для цього їм необхідно надати до відповідального відділу заяву (в довільній формі) або усне звернення в телефонному режим в якій зазначається причина голосування на дому.

Голосування за громадські проекти можуть здійснювати громадяни України (іноземці та особи без громадянства, які мають дозвіл на постійне проживання на території України), яким на момент голосування виповнилось 14 років, (копія паспорта - у вигляді ID-картки та додатку до неї із зазначеним місцем реєстрації або копія паспорта стр.1 та стр.11-16 із обов’язковим зазначенням відбитку серії та номеру паспорту) що зареєстровані та проживають на території Малинівської громади (або мають довідку про тимчасове проживання, акт депутата, довідку про місце роботи, навчання (атестат закладів освіти Малинівської громади), служби чи інші документи, що підтверджують їх проживання та причетність до Малинівської громади), що підтверджується обов’язковим наданням (завантаженням) скан-копії відповідних документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних