Пошук

Комісія з питань бюджету участі підбила підсумки етапу голосування

Дата: 31.10.2019 19:00
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

30 вересня відбулось засідання комісії з питань бюджету участі Малинівської ОТГ, на якому було підбито підсумки етапу голосування за громадські проекти та затверджено список проектів-переможців.

Комісія проголосувала за видалення голосів, поданих з порушеннями Положення про бюджет участі. Однак варто відзначити, що такі порушення не були системними й масовими, в більшості випадків швидше за все зроблені помилково, і з рештою не вплинули на кінцевий рейтинг проектів-переможців.

За результатами голосування було чітко видно сімку проектів-фаворитів, які набрали значно більше голосів, ніж інші дев'ять. Однак сума бюджетів цих проектів на 24 тисячі гривень перевищіла загальний бюджет конкурсу. Тому комісія проголосувала за те, щоб звернутися до селищної ради з пропозицією виділити необхідні кошти щоб реалізувати сьомий проект. Така можливість, варто зазначити, передбачається чинним Положенням.

На засіданні прозвучали зауваження та пропозиції щодо вдосконалення процесу реалізації бюджету участі в Малинівській ОТГ, відповідних змін до документів, що регламентують даний процес. Всі вони та багато інших будуть винесені на обговорення на Круглому столі, який відбудеться 14 листопада в Малинівці. Анонс заходу чекайте згодом.

Вітаємо авторів проектів-переможців і всю Малинівську громаду з успішною реалізацією одного з найважливіших етапів першого річного циклу впровадження бюджету участі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних