Пошук

Результати базового опитування щодо послуги поводження з ТПВ в громаді

Дата: 22.11.2019 16:46
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

Працівниками КП «Малинівка» було проведено опитування серед мешканців громади, з метою визначення рівня задоволеності громадян обраною пріоритетною послугою поводження з ТПВ у двох населених пунктах громади: смт. Малинівка та с. Стара Гнилиця. Дослідження проводилось протягом жовтня – листопада 2019 року. Партнером програми DOBRE, Social Boost, розроблений мобільний додаток для планшетних ПК, який значно полегшив процес проведення опитування. Генеральною сукупністю визначено мешканців двох населених пунктів громади. Всього в опитуванні взяло участь – 400 осіб (369 – смт. Малинівка, 31 – с. Стара Гнилиця). За віковою ознакою більшість (50,5%) складають респонденти віком від 35 до 60 років, 28,75% – це люди віком 60 років і старше, 20,75% опитаних – 15-35 років. Щодо гендерної ознаки, більшість серед небайдужих респондентів складають жінки (66,5%). Серед опитаних наявні представники різних цільових груп. Зокрема, мешканці багатоквартирних житлових та приватних будинків, підприємці, пенсіонери, представники органів місцевого самоврядування, тощо.

Основним інструментарієм стала анкета, яку пропонувала програма DOBRE, цим і обумовлюється специфіка отриманих результатів.

          Опитування допомогло оцінити якість надання послуги та ефективність витрачання бюджетних коштів на їх надання; виявити типові проблеми; отримати рекомендації керівництву для покращення надання послуги поводження з ТПВ.

Взагалі можна зробити висновок, що проблемою є пасивність та низька екологічна свідомість жителів ОТГ, небажання укладати договори та сплачувати вчасно за послугу (переважно тих, які проживають у приватному секторі). Громаді вкрай необхідна ще одна машина для своєчасного вивозу ТПВ. Також не налагоджений роздільний збір відходів, хоч окремі його елементи впроваджені.  

Основні коментарі та пропозиції щодо покращення послуги: встановити майданчики для роздільного вивозу ТПВ, краще обслуговування, частіше вивозити сміття, розповсюджувати графік щодо вивозу ТПВ, встановити більше контейнерів, в тому числі по приватному  сектору, обов’язково закриті.

Результати опитування будуть враховані при прийнятті рішень щодо покращення якості надання послуги поводження з твердими побутовими відходами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних