Пошук

У В А Г А!

Дата: 03.12.2019 10:49
Кількість переглядів: 426

Мінветеранів повідомляє, що з 3 грудня 2019 року розпочинається прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб.

Тож, охочі отримати пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла, звертаємо вашу увагу, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість: отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту; визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання; ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту; зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіональних управлінь Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового або електронного зв’язку. Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла (не залежно від місця реєстрації громадянина).

Заяви про намір отримати кредит в паперовому вигляді можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла в робочий час з 09.00 год. до 18.00 год.

Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в не робочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день.

Прийняття заяв про намір отримати кредит

буде припинено 05 грудня 2019 року о 18.00 год.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону:

(044) 275 01 39, (044) 284 0 685, (044) 284 0 696.

Офіційна веб-адреса Харківського Регіонального Управління Держмолодьжитла khv.molod-kredit.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.