Пошук

Закупівля автомобіля для викачування рідких побутових відходів для комунального підприємства «Малинівка» сел. Малинівка Чугуївського району Харківської області

Дата: 06.12.2019 09:51
Кількість переглядів: 414

 

Проєкт Закупівля автомобіля для викачування рідких побутових відходів для комунального підприємства «Малинівка» сел. Малинівка Чугуївського району Харківської області направлений для забезпечення функціонування  роботи об’єктів КП «Малинівка», обслуговування населення, організації благоустрою населених пунктів на території Малинівської селищної ОТГ, до якої входить 2 населених пункти (Малинівка та Стара Гнилиця).

Актуальність проєкту полягає у необхідності забезпечення безперебійного функціонування об’єктів комунального господарства, надання послуг населенню на території Малинівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Наявність такого автомобіля дозволить викачувати навіть найбільші резервуари досить швидко. Вакуумний насос справляється з таким завданням всього за 15-20 хвилин. Сучасна техніка, що відповідає високим стандартам якості, дозволить швидко усунути будь-які засмічення, викачати яму до 4 куб. і провести інші заходи по налагодженню роботи каналізаційних систем, що є запорукою надання якісних комунальних послуг.

Тому за результатами реалізації проєкту на розвиток інфраструктури із співфінансуванням з місцевого бюджету придбано сучасний автомобіль для викачування рідких побутових відходів, який надасть можливість КП "Малинівка" надавати більш якісні послуги та відмовитися від сплати оренди застарілої подібної техніки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.