Пошук

11 лютого 2020 року на майдані 1-го Травня смт Малинівка відбулося урочисте зібрання з нагоди 77-ї річниці визволення Малинівки від фашистських загарбників

Дата: 11.02.2020 14:23
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

 

У заході взяли участь: Малинівський селищний голова Микола Семер’янов, голова Чугуївської районної ради Антон Бабієць, заступники Малинівського селищного голови Андрій Щербіна та Євген Чудний, помічник-консультант народного депутата України Дмитра Шенцева Ігор Сторожев, працівники виконкому, закладів освіти та культури, комунального підприємства «Малинівка», громадськість, мешканці громади.

Учасники зібрання вшанували загиблих у боях за Малинівку хвилиною мовчання, після чого поклали квіти до братської могили воїнів-визволителів.

Шістнадцять місяців під п’ятою ворога знаходилась Малинівка. І лише 09 лютого 1943 року після жорстоких довгих боїв військами 111-ї стрілецької дивізії 3-ї танкової армії генерала Рибалка Петра Семеновича Воронізького фронту було визволено наше рідне селище.

Під час визволення Малинівки загинуло 2114 осіб. Близько 1300 воїнів замерзли в окопах лінії оборони, там, де тепер зупинка «Ліс». Тож невимовний біль втрат у найжорстокішій для всього людства війні щемить у наших серцях і сьогодні...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних