Пошук

Гучно та весело відгуляли Масницю та провели зиму 29.02.2020 в Малинівській громаді

Дата: 02.03.2020 10:13
Кількість переглядів: 394

Чого тільки на святі не було: і веселі скоморохи, і обрядове дійство, і дитячі атракціони, і торговельні палатки, і веселі розваги, і ростові ляльки, і лотерея, аукціон. Найсильніші, найспритніші та найспівучіші мали змогу випробувати свої сили в різних конкурсах, а саме: «Караоке на майдані», «Біг в мішках», «Биття мішками», «Биття горшків», «Перетягування каната». За перемогу у даних конкурсах було отримано праску, термокружки, каву та портативні колонки. За конкурс «Поїдання вареників» переможець отримав пательню. Приємно було відзначити, скільки справжніх силачів в нашій громаді, адже до конкурсу «Найсильніший» долучилося чимало охочих. Найбільшу кількість разів (40) гирю підняв Манжурінс Олексій, за що і отримав подарунок від народного депутата України Дмитра Олексійовича Шенцева – електровикрутку. За ІІ та ІІІ місця переможці отримали фітнестрекер та набір інструментів. Але найприємнішим і найочікуванішим конкурсом став «Стовп». Цьогоріч на стовпі були прикріплені подарунки від Малинівського селищного голови Миколи Івановича Семер’янова – мультиварка та електром’ясорубка – та від Дмитра Олексійовича Шенцева – дрель та газонокосарка. І хоча як високо не висіли ці сюрпризи, для наших хлопців немає нічого неможливого. Чотири найвідважніших дібралися до найвищої точки, за що і були нагороджені кожен своїм подарунком. Вперше до заходу долучила Молодіжна рада Малинівської громади, члени якої організували фотозону та дарц, брали активну участь у конкурсах, були учасниками театрального дійства на святі.

Від Чугуївської районної державної адміністрації громаду зі святом привітала заступник голови Валентина Волоцкова. Подарунком для усіх жителів та гостей став виступ гурту «Санта Лючія».

Кульмінацією дійства стало спалювання Зими та зустріч Весни. Разом із опудалом жителі та гості Малинівської громади мали змогу спалити все лихе, що було у цьому році, та загадати нові, кращі, бажання.

Хочеться від усього серця подякувати за прекрасне свято Малинівському селищному голові Миколі Семер’янову, народному депутату України Дмитру Шенцеву. Окремо хочеться подякувати усім дітлахам та дорослим – учасникам святкового концерту, театрального дійства, які брали участь у даному заході.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.