Пошук

Звернення Малинівського селищного голови до мешканців громади!

Дата: 07.04.2020 12:09
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

Шановні мешканці Малинівської громади! 

Минуло понад два тижні, відколи в Україні оголошено карантин та введено режим надзвичайної ситуації, який мав би попередити масове зараження населення вірусом нового типу COVID-19. Завдяки тому, що ми спрацювали на випередження, ситуація в області – контрольована.

            Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку.   Наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу на території Малинівської селищної ради. І саме тому я прошу кожного з вас, шановні земляки, не ігнорувати інформацію про превентивні та обмежувальні заходи щодо поширення коронавірусу і з усією відповідальністю поставитися до власної безпеки та безпеки ваших рідних.

Отже, попереду у нас з вами не простий карантинний період, який необхідний, аби зменшити ризик зараження людей вірусом COVID-19 та вберегтись від контакту з його ймовірними носіями.

Наразі на Харківщині зареєстровано один випадок зараження вірусом, зокрема в нашому районі не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Проте ситуація може змінитися у будь-який момент.

Скоротіть живе спілкування. На щастя, в сучасному світі є можливість бачити один одного  завдяки відеозв’язку та обмінюватись інформацією телефоном. Піклуйтеся одне про одного, залишайтеся вдома та будьте здоровими!

Вкотре наголошую  на необхідності дотримуватись належних заходів безпеки: мити руки, використовувати антисептик, уникати контакту з особами з проявами гострої респіраторної інфекції, зберігати певну дистанцію при спілкуванні, не перебувати у місцях великого скупчення людей, утримуватись від будь-яких поїздок тощо.

Успішний досвід інших країн показав, що саме самоізоляція – найефективніший спосіб попередження та поширення хвороби. Та якщо ви маєте щонайменшу підзору щодо появу симптомів коронавірусу – (для ознайомлення - covid19.com.ua) – консультуйтесь зі своїм сімейним лікарем та звертайтесь на «гарячу лінію» за номером телефону «103»!

І на завершення. Наразі в районі працюють служби правопорядку, які слідкують за дотриманням громадянами норм карантину. Пам’ятайте, що законодавством за порушення санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм встановлено адміністративний штраф, який становить від 17 тисяч до 170 тисяч гривень.

Тому, підсумовуючи усе сказане, наголошую, що самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення коронавірусу. Тільки особистою відповідальністю кожного, самоорганізацією та злагодженістю дій ми з вами зможемо впоратись з небезпечним вірусом, вберегти від нього себе та своїх рідних!

Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові та самовідповідальні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних