Пошук

11 листопада о 15.00 відбудеться позачергова XLIX сесія Малинівської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 10.11.2020 11:10
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

1) Згідно з розпорядженням селищного голови № 447 від 9 листопада 2020 року позачергова XLIX сесія Малинівської селищної ради VІІІ скликання відбудеться 11 листопада 2020 року о 15.00 в залі засідань селищної ради.

На розгляд сесії винесені такі питання:

  1. Про створення фінансового відділу Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, затвердження Положення  про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

ДОПОВІДАЄ: М.СЕМЕР'ЯНОВ – селищний голова.

  1. Про прийняття  нерухомого майна,  яке знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Чугуївської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської селищної територіальної  громади в особі Малинівської  селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про надання згоди на прийняття рухомого майна, яке знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Чугуївської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської селищної територіальної  громади в особі Малинівської  селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про прийняття закладу загальної середньої освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської  селищної територіальної  громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про прийняття  майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської  селищної територіальної  громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

2) Під час проведення чергової XLIX сесії Малинівської селищної ради VІІІ скликання доступ до сесійної зали обмежено. Під час проведення пленарного засідання в сесійній залі перебувають виключно депутати Малинівської селищної ради VIІІ скликання, селищний голова, секретар селищної ради, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, заступники селищного голови з питань виконавчих органів ради та працівники загального відділу селищної ради. Розробники проєктів рішень перебувають в залі засідань за необхідністю.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних