Пошук

11 листопада о 15.00 відбудеться позачергова XLIX сесія Малинівської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 10.11.2020 11:10
Кількість переглядів: 329

1) Згідно з розпорядженням селищного голови № 447 від 9 листопада 2020 року позачергова XLIX сесія Малинівської селищної ради VІІІ скликання відбудеться 11 листопада 2020 року о 15.00 в залі засідань селищної ради.

На розгляд сесії винесені такі питання:

  1. Про створення фінансового відділу Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області, затвердження Положення  про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

ДОПОВІДАЄ: М.СЕМЕР'ЯНОВ – селищний голова.

  1. Про прийняття  нерухомого майна,  яке знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Чугуївської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської селищної територіальної  громади в особі Малинівської  селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про надання згоди на прийняття рухомого майна, яке знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Чугуївської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської селищної територіальної  громади в особі Малинівської  селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про прийняття закладу загальної середньої освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської  селищної територіальної  громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про прийняття  майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Малинівської  селищної територіальної  громади в особі Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

  1. Про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

ДОПОВІДАЄ: І.САМАРСЬКИЙ – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності.

2) Під час проведення чергової XLIX сесії Малинівської селищної ради VІІІ скликання доступ до сесійної зали обмежено. Під час проведення пленарного засідання в сесійній залі перебувають виключно депутати Малинівської селищної ради VIІІ скликання, селищний голова, секретар селищної ради, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, заступники селищного голови з питань виконавчих органів ради та працівники загального відділу селищної ради. Розробники проєктів рішень перебувають в залі засідань за необхідністю.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.