Пошук

Інформаційне повідомлення

Дата: 17.11.2020 08:21
Кількість переглядів: 440

 

 

Виконавчий комітет Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області повідомляє про оголошення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності територіальної громади Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

  1. Найменування об’єкта оцінки: Будівля загальною площею 82,3 кв.м.
  2. Місцезнаходження об'єкта оцінки: 63525, вул. Михайлівська, 73А,  смт Малинівка, Чугуївський район, Харківська область.
  3. Мета проведення конкурсу: укладення договору на проведення незалежної оцінки майна з суб’єктом оціночної діяльності та визначення ринкової вартості комунального майна для цілей приватизації.
  4. Дата проведення конкурсу – 30.11.2020 року.
  5. Час та місце проведення конкурсу: 10:30, зал засідань, що розташований за адресою: Харківська область, Чугуївський район,                           смт Малинівка, вул. Соїча,5А, другий поверх.

Порядок подання заяв:

суб’єкти оціночної діяльності подають до виконавчого комітету Малинівської селищної ради наступні документи:

 - заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

-  засвідчені копії установчих документів претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення  оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- копію сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України, завіреного суб’єктом оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсні пропозиції претендентів повинні містити пропозиції щодо вартості виконання робіт з урахуванням рецензії звіту, умови оплати робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також термін виконання робіт в календарних днях.

Конкурсна документація подається претендентом в запечатаному конверті. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію. Конкурсна документація разом з заявою про участь у конкурсі подається до виконавчого комітету Малинівської селищної ради до 27.11.2020 року включно.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі земельних відносин та комунальної власності Малинівської селищної ради в будні дні за телефоном (05746) 35064.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних