Пошук

Перлини Малинівської громади

Дата: 11.06.2021 09:09
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

 

 

Людина, яка колись віддала своє серце футболу, буде вірна цій грі до кінця життя!

Футбол - це прекрасна гра, яку дивиться і любить величезна кількість людей. Але для декого футбол - не просто гра, а ціла філософія. Тактика гри, правильний підхід тренера, відносини гравців, фізика ударів по м'ячу - все це займає розуми людей не одне століття. Саме так сталось і з нашим героєм, Євгенієм Кантеміровим.

«Футбол – це і є моє життя», - з цього розпочав свою розповідь Євгеній Вікторович, незмінний суддя першості Чугуївського району з футболу. Суддівством він займається вже не одне десятиліття, тож про футбол Євгеній Вікторович знає все.

Колись він і сам грав у футбол, поки не отримав серйозну травму. Але, все по черзі…

Євгеній Кантеміров народився в Малинівці в 1960 році.

Навчався в Малинівській школі (нині ліцей № 1). Одразу після школи пішов працювати на ЧЗПА ( Чугуївський завод паливної апаратури) токарем.

- Мене завжди цікавив футбол. Пам’ятаю, як я ще хлопчиськом просив знайомих брати мене з собою на матчі у Чугуїв. У нас тоді тут стадіону не було. Це зараз в Малинівці створено усі умови для проведення тренувань та футбольних турнірів: футбольні майданчики зі штучним покриттям, чудова форма та увесь необхідний спортивний інвентар. До речі, футбол в Малинівській громаді розвивається завдяки підтримці селищного голови. Адже Микола Семер'янов і сам завзятий футболіст і знає про важливість популяризації цього виду спорту в громаді.

Я грав у дуже сильній команді «Рєпінець», в 1977 році ми вибороли першість Чугуївського району з футболу. Я тоді був правим захисником.

Після такого тріумфу Євгеній Кантеміров потрапив до лав армії. Спортсмен говорить, що Малинівська команда завжди приймала участь у всіх чемпіонатах району.

Наразі до основного складу Малинівської команди входять гравці з Харкова, Чугуєва, Новопокровки, Введенки і лише п’ятеро хлопців з Малинівки. Середній вік гравців - 28 років.

- Памятаю, колись в Малинівській команді грала молода дівчина - півзахисник , Кулясова Анастасія. Вона давала фору навіть хлопцям. Але згодом чомусь покинула грати у футбол. До речі, якщо у кого є бажання грати за Малинівську команду, звертайтесь до тренера Ігоря Самошко. Нам дуже не вистачає талановитих футболістів.

Наразі триває першість Чугуївського району з футболу. Малинівська команда займає 7 сходину, це золота серединка, але ж хочеться, щоб ми були перші!

Ще залишилось 5-6 ігор. Кожну неділю проходять турніри у різних населених пунктах району. Вже в ці вихідні Малинівка прийматиме у себе на полі команду «Донець» з Печеніг.

- Я дуже сподіваюсь , що невдовзі наша команда поповниться новими учасниками з Малинівки. А ще я вже зараз треную своїх трьох онуків. Завжди беру їх з собою на турніри.

Футбол – це гра , яка не знає пауз та зупинок!

Тож у нашої Малинівської команди велике майбутнє, впевнений наш герой????



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних