Пошук

Щотижнева нарада

Дата: 23.11.2021 08:34
Кількість переглядів: 243

 

 

Щотижнева нарада?

22 листопада відбулась щотижнева робоча нарада при селищному голові.

Микола Семер'янов провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів та служб селищної ради на якій вирішувались важливі питання для громади.

?Медицина

Традиційно директор Малинівської амбулаторії Олена Трубчанінова проінформувала присутніх про ситуацію з захворюваністю на коронавірус у громаді.

За словами медика, за минулий тиждень було виявлено 9 нових випадків Covid. Наразі на коронавірус хворіє 12 мешканців громади, 5 з них перебувають у лікарні. На жаль цього тижня ми маємо втрати. Двоє мешканців громади померли від ускладнень.

Вона додала, що єдиним захистом від ускладнень є вакцинація.

Наразі в Малинівській амбулаторії є такі вакцини: AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer та Moderna. Усі охочі можуть зробити щеплення будь-якою вакциною, однак варто враховувати, що усі щеплення проводяться тільки за попереднім записом.

?Освіта, культура, спорт.

На минулому тижні серед учнів громади провели XXII міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика. З нагоди другої річниці з Дня заснування молодіжної ради відбулись позачергові збори учасників молодіжки. Насиченим виявився тиждень і для вихованців КНЗ "ЦПО", адже вони взяли участь в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування.

Кожну четверту суботу листопада в Україні вшановують День пам'яті жертв голодомору тож за планом, протягом тижня у закладах освіти відбудуться тематичні заходи.

?Соціальна підтримка

Відділом праці та соціального захисту населення було надано допомогу 16 мешканцям громади, а саме - оформлення пільг та субсидій.

На особистому прийомі у начальника відділу з різними питаннями, побувало 10 громадян.

?Фінанси та бюджет

Наразі триває підготовка до чергового пленарного засідання сесії селищної ради.

?Юридичні питання

На цьому тижні відбулася адмінкомісія під час якої було розглянуто 2 адмінпротокола в сфері порушень правил благоустрою на території населених пунктів. Правопорушники були притягнуті до адміністративної відповідальності.

?Відділ державної реєстрації

Працівники відділу провели роботу з формування реєстраційних справ, надали консультації громадянам з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/ перебування фізичних осіб.

?Служба у справах дітей та сім’ї

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Олександр Крюков доповів, що спеціалісти продовжують свою роботу у звичному режимі та виїздять за графіком до сімей, що опинились у складних життєвих ситуаціях. Минулого тижня співробітники Чугуївського РУГУДСНС України, спільно з поліцейським офіцером громади та представником служби у справах дітей та сім'ї провели спільний рейд серед мало захищених сімей, людей похилого віку та осіб, які мають шкідливі звички. «Загалом вдалось відвідати 4 сім'ї. Усі вони поспілкувались з фахівцями щодо основних правил пожеженої безпеки, правил користуванням пічним опаленням тощо та отримали тематичні матеріали», - зазначає Олександр Крюков.

?Кадри

Відбулось засідання комісії із соціального страхування (оформлення лікарняних).

?Відділ економіки та інвестиційної діяльності.

За тиждень вдалось розробити та затвердити дорожню карту матриці РМСІ та зустрітись з робочою групою щодо розробки детального плану майбутнього Індустріального парку.

?Благоустрій

Протягом тижня працівники господарчої групи провели благоустрій в парку 1 Травня та біля селищної ради, висадили 27 дерев та кущів. Також господарча група упорядкувала дитячий майданчик по вул. Б. Хмельницького. Важливим напрямом роботи з благоустрою є кронування древ. Так, минулого тижня фахівці встигли кронувати більше 20 дерев.

?Старостинські огкруги

Мосьпанівський старостинський округ.

Протягом тижня у с. Мосьпанове відновили вуличне освітлення по вул. Матерієнко та вул. 40 років Перемоги. А ще, для зручності місцевих мешканців, обладнали аптеку у новому ФАПі. Нагадаємо, що тривалий час аптечний пункт працював у приміщенні місцевого дитячого садка.

Серед іншого, на нараді прийняли рішення на цьому тижні провести громадське обговорення щодо налагодження механізму вивозу твердих побутових відходів. Обговорення відбудеться 25 листопада за участі селищного голови Миколи Семер'янова та начальника КП «Малинівка» Анатолія Михайленка.

??Старогнилицький старостинський округ.

За минулий робочий тиждень відремонтували вуличне освітлення по вул. Миру та вул. Дружба.

Усі гострі питання, які виникли протягом робочого тижня Малинівський селищний голова Микола Семер'янов взяв під особистий контроль.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.