Пошук

Щотижнева нарада

Дата: 21.12.2021 14:45
Кількість переглядів: 258

 

Фото без опису

 

Щотижнева нарада?

20 грудня відбулась щотижнева робоча нарада при селищному голові.

Микола Семер'янов провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів та служб селищної ради на якій вирішувались важливі питання для громади.

????Медицина

Насамперед директор Малинівської амбулаторії Олена Трубчанінова проінформувала присутніх про ситуацію з захворюваністю на коронавірус у громаді.

За словами лікарки, минулого тижня було виявлено 4 нових випадки Covid. Наразі на коронавірус хворіє 7 мешканців громади, 3 з них перебувають у лікарні. Олена Олександрівна нагадала про вакцинацію, адже це наразі єдиний дієвий метод захисту від ускладнень, які спричиняє коронавірус.

Наразі у Малинівській амбулаторії доступними є такі вакцини: Pfizer, CoronaVac та Moderna. Щеплення проводяться за попереднім записом.

????Освіта та культура

Минулого тижня у освітніх закладах громади пройшли святкові заходи – вітання зі Святим Миколаєм. А 19 грудня відбулась першість Чугуївського району з міні–футболу присвячена пам'яті О.В.Зачепило.

????Соціальна підтримка

Відділом праці та соціального захисту населення було надано допомогу 16 мешканцям громади, а саме - оформлення пільг та субсидій.

На особистому прийомі у начальника відділу з різними питаннями, побувало 5 громадян.

????Фінанси та бюджет

Наразі триває підготовка до чергового пленарного засідання сесії селищної ради.

????Відділ державної реєстрації

Працівники відділу проводили роботу з формування реєстраційних справ, надавали консультації громадянам з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/ перебування фізичних осіб.

????Служба у справах дітей та сім’ї

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Олександр Крюков доповів, що спеціалісти продовжують свою роботу у звичному режимі та виїздять за графіком до сімей, що опинились у складних життєвих ситуаціях. Також минулого тижня відбулась спільна нарада начальника ССДС з начальником ССД ЧРДА щодо організації та проведення круглого столу з прийомними батьками та батьками – вихователями і сім’ями, які надають послугу патронату над дитиною. Начальник служби у справах дітей та сім’ї Олександр Крюков взяв участь у проведенні круглого столу спільно з начальником ССД ЧРДА, начальником управління соціального захисту населення ЧРДА, поліцейським офіцером громади, інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Чугуївського РУП, інспектором служби пробації.

????Благоустрій

Протягом тижня працівники господарчої групи підготували новорічну ілюмінацію, кронували дерева по вул. Соїча, налагодили нічне освітлення по вул. Б. Хмельницького та по вул. Вишнева.

Усі гострі питання, які виникли протягом робочого тижня Малинівський селищний голова Микола Семер'янов взяв під особистий контроль.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних