Пошук

Відбулася чергова XVІІІ сесія Малинівської селищної ради VIІI скликання

Дата: 24.12.2021 13:57
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

 

 

В роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів, Малинівський селищний голова Микола Семер'янов, секретар селищної ради Валентина Скомороха, начальники та працівники структурних підрозділів селищної ради.

Перед початком сесії селищний голова привітав з Днем народження депутатів, які народились у грудні та на цій позитивній ноті очільник громади розпочав сесію.

На порядок деннний було винесено 89 питань, тож народним обранцям довелось плідно попрацювати.

Насамперед, депутати прийняли бюджет на 2022 рік.

Пріоритетними напрямами в роботі були визначені: сфера освіти та культури, соціальний захист населення, житлово –комунальне господарство та медицина.

Депутати затвердили Програму економічного та соціального розвитку і Програму фінансової підтримки розвитку КНП «Малинівська амбулаторія». Які передбачають покращення об'єктів комунальної власності, інвентаризацію земель громади, виготовлення генерального плану індустріального парку тощо. Серед іншого, у планах на наступний рік створення скверу у с. Мосьпанове та закінчення будівництва спортзалу у Малинівському ліцеї №2.

Заступник селищного голови Євген Чудний під час свого виступу зазначив, що у наступному році, в рамках вищезазначеної Програми, - створення кімнати здорової дитини та окремого маніпуляційного кабінету в Малинівській амбулаторії.

Також народні обранці одноголосно підтримали Програми розвитку освіти, культури, фізичної культури і організації оздоровлення та відпочнку дітей на 2022-2024 роки. Начальник відділу освіти, культури, спорту та молоді Сергій Бєлов підкреслив, що як і в минулому році, в рамках Програми, будуть продовжуватись виплати стипендій селищного голови обдарованим дітям, проведення на території Малинівської селищної ради чемпіонатів, турнірів з футболу, а також відзначення свят.

Депутати затвердили Програму фінансової підтримки КП «Малинівка». Яка передбачає спрямування коштів на обслуговування житлового фонду, утримання доріг тощо. А також Програму проведення громадських робіт на території Малинівської селищної ради.

На пленарному засіданні депутати одноголосно затвердили цілу низку земельних, комунальних та майнових питань.

Присутні на сесії 19 народних обранців більшістю своїх голосів прийняли відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Малинівська селищна рада вдячна всім присутнім депутатам за плідну роботу, активну позицію, та розуміння.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних