Пошук

Засідання виконавчого комітету

Дата: 19.01.2022 10:13
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

 

 

?17 січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Малинівської селищної ради. На порядок денний було винесено 8 питань. На засіданні були присутні 11 членів виконкому під головуванням селищного голови Миколи Семер’янова.

Начальник відділу праці та соціального захисту Олег Картавін доповів, що протягом 2021 року, через програму Інтегрована інформаційна система „Соціальна громада” було сформовано та передано до управління соцзахисту населення Чугуївської РДА 807 електронних справ: 411 соціальних допомог, 64 пільги та 332 субсидії.

Щодо соціального обслуговування (Територіальниий центр) докладно розповіла директор закладу Вікторія Одроуш.

За 2021 рік 312 мешканців Малинівської громади отримали соціальні послуги.

У відділенні соціальної допомоги вдома соціальні робітники надали 12497 соціальних послуг, всього допомогу отримали 90 осіб похилого віку та інвалідів за місцем проживання. У відділенні стаціонарного догляду надаються послуги 8 мешканцям громади. Натуральну допомогу отримали 188 мешканців громади.

Про роботу комісії з питань захисту прав дитини доповів начальник служби у справах дітей та сім’ї начальник служби у справах дітей та сім’ї Олександр Крюков. Він підкреслив, що комісією з питань захисту прав дитини протягом 2021 року відбулось 16 засідань на яких розглянуто 78 питань. Протягом роботи служби у 2021 році на території селищної ради було виявлено 6 сімей які опинились у складних життєвих обставинах, в яких проживає 14 дітей. На даний час на первинному обліку ССДС перебуває 29 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклуванн. На території громади функціонують 4 патронатні родини, 4 прийомні, 2 дитячі будинки сімейного типу.

У 2021 році, за сприяння служби у справах дітей та сім’ї, 1 особа з числа дітей-сиріт, отримала субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла тощо у розмірі 457405, 00 тис. грн.

Також на засіданні виконкому доповідали про військово – патріотичне виховання населення, про виконання делегованих повноважень у сфері державної реєстрації на території Малинівської селищної ради та про стан роботи із зверненнями громадян за 2021 рік.

З усіх питань порядку денного прийняті рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних