Пошук

Дозвольте, я заспіваю!

Дата: 26.04.2024 09:24
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

 

 

Дозвольте я заспіваю…

Знайомтеся – героїня нашого сьогоднішнього допису Анастасія Пугачова, директор КЗ «Центр культури та дозвілля», артистка, співачка, журналістка, а ще любляча мати та дружина.

- Скільки я себе пам’ятаю, я завжди хотіла співати. Якось у 5 - му класі підійшла до свого класного керівника і сказала: «Дозвольте я заспіваю». Я не відвідувала вокальні гуртки, просто пісня завжди була в моєму серці.

До свого співочого таланту я спочатку відносилася як до хобі, поки одного разу не виграла Гран –прі в районному вокальному конкурсі. Тоді мене, ще зовсім юну співачку, запросили до вже відомого вокального колективу "Бояничі". А потім закрутилося: виступи, фестивалі, концерти.

Крім цього Анастасія була учасницею та солісткою гурту «Санта Лючія», який був дуже популярний та займав призові місця на обласних та районних конкурсах.

Попри свої співочі таланти, Анастасія Олександрівна вирішила вступати до Академії культури на іншу спеціалізацію (кіно, – телемистецтво).

Паралельно з навчанням наша героїня встигала вдосконалювати свої професійні здібності в журналістиці. Вона працювала телерепортером на обласному каналі, а ще в центральному РАГСі проводила урочисті церемонії. Така активна трудова діяльність не завадила нашій героїні закінчити виш з червоним дипломом.

- Одразу після академії я влаштувалася в Чугуївський районний будинок культури. Тут я працювала аж до декретної відпустки.

Думка про те, що мені доведеться три роки просидіти вдома просто зводила мене з розуму. Адже я дуже сумувала за творчістю, за спілкуванням з однодумцями, за виступами та конкурсами. Тож коли мені, нині покійна директорка Малинівського опорного ліцею № 1 Алла Фендрікова, запропонувала посаду педагога –організатора я жодної секунди не вагалася та погодилася на пропозицію. Але все одно не припиняла мріяти створити власний вокальний колектив.

Нові горизонти

- Майже рік тому мені запропонували посаду директора КЗ «Центр культури та дозвілля».Звичайно, я погодилася.

Варто зазначити, що Анастасія Олександрівна наймолодша директорка місцевого будинку культури.

- Перше, що я хотіла зробити – це залучити якомога більше дітей до творчості та розвивати вже існуючі гуртки і створити нові.

Звичайно, я дуже хвилювалася чи все вийде, чи впораюся з такою відповідальністю? Тож з 2023 року я тут на місці, в рідному селищі, займаюся тим, що вмію та люблю.

Творчі колективи

Наразі в нашому будинку культури функціонує чотири колектива.

Імпульс

Варто сказати, що нещодавно відбулося повне перезавантаження танцювального колективу. Адже тепер гуртком керує молода та креативна танцівниця Аліна Дуднікова. Без її неординарних постановок не проходить жодного заходу. Користуючись нагодою запрошуємо нових учасників, дітей віком від 5 до 17 років. (098-307-10-42).

- Також на базі будинку культури успішно функціонує славнозвісний фольклорний колектив «Малинова криниця», яким опікується Ольга Янкова. Також вона веде вокальний гурток «Обережки», в якому займають найменші мешканці нашої громади.

Нещодавно в нас з’вився дуже потужний вокальний колектив «Мрія». Талановита десятка співаків записує пісні в студії, та бере участь у зйомках святкових відеороликів, які так полюбилися мешканцям нашої громади. Керівник вокальної студії Леонід Пак.

Щодо студії у нас дуже багато планів. Ми хочемо аби наші місцеві таланти могли не тільки записувати там пісні, а й мали змогу знімати якісне відео. Для цього нам дуже необхідне сучасне технічне забезпечення. Тому ми постійно шукаємо будь-які можливості аби залучити міжнародних партнерів (виграти грант).

Відкрию вам таємницю... Найближчим часом ми плануємо масштабний пошук талантів. Хочемо провести онлайн конкурс для вокалістів. За підсумками якого відберемо найкращих у наші співочі колективи. Звичайно, переможці додатково отримають грамоти та дипломи.

Участь у конкурсах, заходах безумовно дуже важлива, але наша головна мета: виховувати патріотизм, морально підтримувати громаду, прищеплювати любов до української культури. Адже саме культура, як генетичний код нації, робить нас неповторними і самобутніми, становить нашу ідентичність і унікальність. Я переконана, що саме культура та творчість дають нам сили попри все боротися та вірити у краще. Тож ми не зупиняємося на досягнутому, а рухаємося далі!

Тож дозвольте, я заспіваю!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних